rhy.fi
Sivua ei löydy tai siihen ei ole oikeuksia!
Etusivu
Jäsenkirje
Historian havinaa
Ajankohtaista Suojattu
Kalenteri
Hirvi- ja peurajahdit Suojattu
Jäsenmaksut Suojattu
Lahtivajamaksut Suojattu
Hirvenkäsittelyn ABC
Pienriista
Seura Suojattu
Ampumarata
Yhteystiedot
Kuvagalleria Suojattu
Maksut Suojattu
Seuran vieraat
Linkkejä
Palaute

 

 

Etusivu
Sivua ei löydy tai siihen ei ole oikeuksia!

Puralankylän Erämiehet on 1962 perustettu metsästysseura (rek. no 83992). Puralankylä sijaitsee Kivijärven kunnan pohjoisosassa kantatie 58 varrella noin 10 kilometrin etäisyydellä kuntakeskuksesta. Puralankylä on viihtyisä maalaisympäristö. Yhdistyksellä on yli  40 jäsentä.  Yhdistys on edistänyt toimialueellaan kestävää riistanhoitoa ja luontoarvoja kunnioittavaa vapaa-ajan metsästystä vuosikymmenien ajan.  Erämiehet velvoittavat aktiiviset metsästykseen osallistuvat  jäsenensä  osallistumaan alueen riistanhoidollisten edellytysten ylläpitoon talkoilla  vuosittain.  Lisäksi Erämiehet tarjoavat halukkaiden käyttöön metsästyskodan, josta peritään   kohtuullinen  vuokra ylläpitokuluihin.

Erämiehet   on jatkanut  keskeytyksettä hirvenmetsästystä vuodesta 1964 lähtien. Hirven   metsästyksen    lisäksi    alueella     harjoitetaan   niin    Erämiesten  kuin muidenkin   lähiseurojen   toimesta   runsaasti   pienriistan  pyyntiä. 

Seuran tarkoituksena on harjoittaa 1) järkiperäistä metsästystä 2) riistanhoito- ja luonnonsuojelutoimintaa 3) metsästysampumatoimintaa ja 4) kenneltoimintaa

 

Tutustu rhy.fi
Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua
Ylös